Stichting Fluisterbo​ot Voorne Putten

Boot in zijn geheel afhuren?

Wij varen voor besloten groepen 7 dagen per week op aanvraag. Maak uw uitstapje op Voorne-Putten compleet met een rondvaarttocht over de Bernisse. Groepsreserveringen zijn mogelijk met fluisterboot Bernisse (Zuidland) en fluisterboot De IJsvogel (Spijkenisse)

 BERNISSE /ZUIDLAND  DE IJSVOGEL / SPIJKENISSE
Startlocatie Zuidland Spijkenisse
Max. deelnemers 38 38
Boottype Overdekt & verwarmd Open sloep
Vaarperiode Jan t/m dec Maart t/m okt
Prijs per boot € 195 € 150
Rolstoelen mogelijk    
Toilet aan boord
Toilet bij de startplaats
Parkeerplaatsen 50
Ja, in de directe omgeving
Aanvangstijd aan te passen?
Alternatieve vertreksteigers De Pannekoekenbakker +€10
Heenvliet +€20
Geervliet +€20
Simonshaven +€10
Wijngaard 4 ambachten
 (Biert) +€20

Handig om rekening mee te houden:

 Betalen
Betalen op rekening is niet mogelijk.
Wij maken voor groepen een speciale vaart aan op onze website. Zodra deze is aangemaakt, sturen wij u een bericht via de e-mail. U boekt vervolgens via de website uw rondvaart in en betaald via IDEAL. Wanneer uw betaling is afgerond ontvangt u automatisch binnen 5 minuten een BTW factuur met uw gegevens.

 Catering 
Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en hebben geen vergunningen en medewerkers voor horeca-activiteiten. Catering aan boord of in onze thuishaven Krekenhoek is daarom maar zeer beperkt mogelijk. U mag zelf (in overleg) de catering verzorgen. Lees hiervoor de algemene voorwaarden op onze website, o.a. artikel 8.2

 voorzieningen
Zowel bij de opstapplaats in Zuidland als in Spijkenisse is een invalide toilet. De boot is voorzien van een brede opgang waar twee personen tegelijk op kunnen lopen. maar niet toegankelijk voor rolstoelen.
Met de toegankelijkheid van de steigers en de boot moet u rekening houden met enkele afstapjes. U dient zelf voor goede begeleiding zorg te dragen indien u slechter ter been bent.

   Bijeenkomsten, vergaderen feesten
Aansluitend aan een rondvaart bieden wij mogelijkheden voor een bijeenkomst of vergadering in ons informatiecentrum Krekenhoek in Zuidland. Dit is alleen mogelijk in combinatie met een rondvaart. Een tocht met fluisterboot Bernisse kunt u combineren met een kopje koffie in ons eigen informatiecentrum De Loswal in Zuidland. De Loswal is echter niet beschikbaar voor feesten en partijen of uitgebreide horeca activiteiten. Hiervoor verwijzen wij u bij de Bernisse (Zuidland)  naar De Pannekoekenbakker of bij De IJsvogel (Spijkenisse) Wijndomein de 4 Ambachten. Beide locaties liggen op de vaarroute en een bezoek hier is  in de rondvaart in te passen.

 Aanvraagformulier groepen

Onderwerp*
Kies vertrekhaven en boot*

OPTIES

Optioneel Bernisse
Optioneel De IJsvogel

Uw naam
Uw E-mail adres:*
Uw telefoonnummer*
-
opmerking/vraag*

---