Stichting Fluisterbo​ot Voorne Putten

www.rondvaart.info

Milieuvriendelijke rondvaarttochten!

Boek de populairste boottochten & rondvaarten met elektrisch aangedreven rondvaartboten (Fluisterboten) in Zuid-Holland op deze website. Onder de rook van Rotterdam, ten zuiden van de Botlek, tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse liggen prachtige natuurgebieden. Hier maken wij rondvaarten met fluisterboten op de Bernisse & Stompaardseplas, naar Brielle en het Brielse meer en vanuit het historische centrum van Spijkenisse over de boezems en poldervaarten hier. Deze rondvaarten zijn ook prima te combineren met een bezoek aan de Maasvlakte, Hellevoetsluis of Brielle! Op deze filmpagina's geven wij u een inkijkje van de dorpen, steden en natuur welke gelegen zijn aan of in de nabijheid van de rondvaarttochten.

Digitale uitkijkjes

Met deze pagina brengen we een stukje van de schoonheid van Nissewaard in uw woonkamer. We struinde het internet af naar wetenswaardigheden, mooie beelden en documentaires en brachten ze handzaam samen op deze website.  Zo krijgt u een mooi overzicht van het moois welke u kunt aanschouwen en beleven op een rondvaart met Stichting Fluisterboot Voorne-Putten.

Meer Voorne-Putten film bekijken:

Bernisse in vogelvlucht

Recreatiegebied. In de jaren zeventig werd de Bernisse weer aanmerkelijk verbreed om te dienen als recreatiegebied. De eerste plannen hiervoor werden gepresenteerd in 1967, de aanleg startte in 1976 en werd afgerond in september 1979.[3] Het gebied is tegenwoordig ruim 300 hectare groot en is gevormd door diverse plassen waarin en waarop gevist, gesurft, gezwommen en gevaren kan worden. Motorbootvaart is niet toegestaan. Ter hoogte van Abbenbroek en rondom de Stompaardse Plas zijn er speciale strandjes. Verder zijn er diverse trailerhellingen en aanlegsteigers gemaakt. Voor vogelliefhebbers is dit een prachtig gebied. Bij Zuidland is een bungalowpark aangelegd aan de Stompaardse Plas.

Voorne-Putten in vogelvlucht

Voorne-Putten, het eiland van contrasten. Waar de rust en ruimte ontelbare mogelijkheden geeft om allerlei activiteiten te ondernemen. Inspannen en ontspannen, opladen en ontladen, je komt tijd tekort op Voorne-Putten. Kom en geniet van de natuur, de mooie stranden, historische dorpjes en oude vestingsteden. www.opvoorneputten.nl

Maak het mee, reserveer vandaag nog!