Stichting Fluisterbo​ot Voorne Putten

www.rondvaart.info

Milieuvriendelijke rondvaarttochten!

Boek de populairste boottochten & rondvaarten met elektrisch aangedreven rondvaartboten (Fluisterboten) in Zuid-Holland op deze website. Onder de rook van Rotterdam, ten zuiden van de Botlek, tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse liggen prachtige natuurgebieden. Hier maken wij rondvaarten met fluisterboten op de Bernisse & Stompaardseplas, naar Brielle en het Brielse meer en vanuit het historische centrum van Spijkenisse over de boezems en poldervaarten hier. Deze rondvaarten zijn ook prima te combineren met een bezoek aan de Maasvlakte, Hellevoetsluis of Brielle! Op deze filmpagina's geven wij u een inkijkje van de dorpen, steden en natuur welke gelegen zijn aan of in de nabijheid van de rondvaarttochten.

Digitale uitkijkjes

Met deze pagina brengen we een stukje van de schoonheid van Nissewaard in uw woonkamer. We struinde het internet af naar wetenswaardigheden, mooie beelden en documentaires en brachten ze handzaam samen op deze website.  Zo krijgt u een mooi overzicht van het moois welke u kunt aanschouwen en beleven op een rondvaart met Stichting Fluisterboot Voorne-Putten.

Meer Voorne-Putten film bekijken:

Fluisterboot Bernisse

Fluisterboot de Bernisse is elektrisch aangedreven en heeft maximaal 38 (+ 4 buiten) zitplaatsen. Door de geringe diepgang kan zij door smalle kreken en sloten varen, daar waar grotere rondvaartboten niet kunnen komen. Fluisterboot Bernisse is overdekt en voorzien van een kachel en daarom het gehele jaar in de vaart. 

2019 was het jaar van de tewaterlating

Na ruim 3 jaar voorbereiding, sponsorwerving een spannend moment.

Op 18 juli om 10.15 uur kwam fluisterboot 'Bernisse' aan bij Jachthaven Geijsman in Oostvoorne. Gebracht op een lange trailer vanuit Maasbracht in Midden Limburg. Na de tewaterlating en instructie aan de stuurman vertrok het vaartuig naar zijn vaste ligplaats, de Loswal in Zuidland. Een film van Roel van Deursen.