Stichting Fluisterbo​ot Voorne Putten

2024: Vriendinnen borrel arrangement

“Vriendinnen borrel arrangement”

vriendinnendag

Een rondvaart op de Bernisse met aansluitend een “Vriendinnen borrel arrangement”.

Ontdek de prachtige natuur van natuurgebied de Bernisse met een rondvaart op de overdekte fluisterboot Bernisse. Stap aan boord op en laat je begeleiden door een gids die vertelt over de omgeving.

We varen met de Fluisterboot De Bernisse vanaf de Oude Veerdam te Zuidland over de Bernisse naar Heenvliet. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de kade op Zuidland.
In het centrum van Heenvliet gaan we op de Markt genieten van een vriendinnen borrel arrangement.
Vanaf ongeveer 16.30 uur varen terug naar onze thuishaven in Zuidland waar we rond 17.30 weer aanmeren. Met een beetje geluk, zijn tijdens onze vaartocht o.a. buizerds, fazanten, kieviten, grutto’s, kraaien, merels, spreeuwen, valken, kiekendieven, zwaluwen en soms ook halsbandparkieten te zien en horen.

Vriendinnen borrel arrangement:
2 glazen huiswijn, keuze uit: huiswijn rood, wit of rosé, karafjes kraanwater op tafel. Borrelplank op tafel met breekbrood met roomboter & pesto, gemarineerde olijven, crispy chicken, boneless kipstukjes met een krokant jasje, mixed bittergarnituur, bitterballen, vlammetjes en kaasstengels, wasabi tempura shrimps en garnalen in een tempura wasabi jasje.

De totaalprijs voor deze tocht bedraagt € 37,50 per persoon.

Reserveren: via het formulier groepsaanvragen

Deze tocht kan je, met een minimum van 6 vriendinnen, organiseren op elke dag dat er nog geen boekingen op een reguliere vaart of andere tochten zijn.

De korting met de Rotterdampas is op deze tocht niet van toepassing