Stichting Fluisterbo​ot Voorne Putten

www.rondvaart.info

Milieuvriendelijke rondvaarttochten!

Boek de populairste boottochten & rondvaarten met elektrisch aangedreven rondvaartboten (Fluisterboten) in Zuid-Holland op deze website. Onder de rook van Rotterdam, ten zuiden van de Botlek, tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse liggen prachtige natuurgebieden. Hier maken wij rondvaarten met fluisterboten op de Bernisse & Stompaardseplas, naar Brielle en het Brielse meer en vanuit het historische centrum van Spijkenisse over de boezems en poldervaarten hier. Deze rondvaarten zijn ook prima te combineren met een bezoek aan de Maasvlakte, Hellevoetsluis of Brielle! Op deze filmpagina's geven wij u een inkijkje van de dorpen, steden en natuur welke gelegen zijn aan of in de nabijheid van de rondvaarttochten.

Digitale uitkijkjes

Met deze pagina brengen we een stukje van de schoonheid van Nissewaard in uw woonkamer. We struinde het internet af naar wetenswaardigheden, mooie beelden en documentaires en brachten ze handzaam samen op deze website.  Zo krijgt u een mooi overzicht van het moois welke u kunt aanschouwen en beleven op een rondvaart met Stichting Fluisterboot Voorne-Putten.

TIP: koop een cadeaubon voor een rondvaart. Leuk om te geven, fijn om te krijgen Meer Voorne-Putten film bekijken:

Rotterdam, havens & rondvaarten

De gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam en de markthallen hebben veel aantrekkingskracht. Beleef Rotterdam eens in combinatie met de rust en ruimte tijdens een rondvaart  in Nissewaard. Dit is een film van Port of Rotterdam

Op weg naar de Maasvlakte?

Neem dan eens de afslag Zuidland of Spijkenisse voor een rondvaart met fluisterboot De IJsvogel (Spijkenisse) of fluisterboot Bernisse (Zuidland). Een mooie combinatie!
Deze verzameling beelden van de Rotterdamse havens en Maasvlakte zijn gemaakt door: Port of Rotterdam