Aanmeldings formulier

Boek hier uw toegangsbewijs voor de rondvaart:

27-08-2022 20:30, De IJsvogel, Vleermuistocht

RESERVEREN

  1. Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en vrijwilligers vragen we u achtzaamheid en alle voorzorgsmaatregels in acht te nemen welke verspreiding van het COVID-19 virus zullen voorkomen. Bij het maken van een reservering verklaart u hieraan te voldoen en vrij te zijn van symptomen welke mogelijk op een COVID-19 besmetting kunnen duiden. Alle maatregelen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen vind u op Rijksoverheid.nl
  2. Lees vooraf de Informatie en reserveringsvoorwaarden.

Let op. De bevestiging van uw reservering wordt, indien u de betaling succesvol heeft afgerond, automatisch binnen 1 tot 10 minuten verzonden. Heeft u deze niet ontvangen? Kijk dan eens in uw mailmapje spam of ongewenste mail. 


KORTING CODE OF VOORDEELPAS

  • Heeft u kortingscode ontvangen. Vul deze dan in bij "korting code". Deze korting wordt direct in mindering gebracht. Bij ticketverkoop aan boord of achteraf, wordt geen korting gegeven of terugbetaald. Korting is niet van toepassing in combinatie met andere acties, kortingen of thematochten.  
  • Met de Rotterdampas Of Voorne-Putten VIP pas ontvangt u eenmalig korting tot maximaal 4 personen per pas. Dit zijn persoonsgebonden passen. Dus heeft u maar 1 pas, boek dan niet meer kaarten dan 4 kaarten per boeking. Lees eerst de actie/korting voorwaarden, om teleurstelling te voorkomen.

GROEPEN

  • Het afhuren van een van onze fluisterboten voor alleengebruik kunt u alleen via een groepsaanvraag doen.

Rondvaart: 27-08-2022 20:30

Ticket Informatie

Ticket Type Prijs Vrije plaatsen Aantal
Vleermuistocht

Volwassenen

€7,50 38

Betaling Informatie

Bedrag (ex BTW)
BTW bedrag
Totaal te betalen
Betaalwijze
iDEAL of Creditcard via Mollie
Ik ga akkoord met het privacybeleid en algemene voorwaarden en bevestig dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.