Spijkenisse: De IJsvogel Kinderluisterboot

Spijkenisse: De IJsvogel Kinderluisterboot

SPIJKENISSE: "Luisteren op het water,"  een voorleestocht voor kinderen van 6+ en volwassenen.

 

Zoals ieder jaar vaart ook deze zomer de Luisterboot weer. Wegens het succes van de afgelopen jaren deze keer zelfs 6 keer! Wilt u genieten van de prachtige natuur in ons eigen Nissewaard en tegelijk naar een mooi gedicht of een grappig of spannend verhaal luisteren? Kom dan aan boord en vaar mee met de Luisterboot. Samen met de schipper en de gids bezorgt de voorlezer van de bibliotheek u een onvergetelijke vaart.

Dit jaar is er op de Luisterboot iets extra’s te beleven: één vaart is speciaal voor kinderen die zelf een verhaal willen vertellen of voorlezen, met een maximum van 5 kinderen, en één vaart is voor de iets oudere kinderen (10+) en volwassenen die van griezelverhalen houden.

 

09 augustus: De Kinderluisterboot.

Tijdens deze vaart mogen kinderen zelf voorlezen, een verhaal vertellen of een gedicht voordragen. Maximaal 5 kinderen mogen de andere opvarenden laten luisteren naar hun (eigen) verhaal of gedicht.  Verder zal de gids weer vertellen over de route waar we langsvaren.

Kinderen die zich willen opgeven om zelf voor te lezen of te vertellen kunnen dit vóór 5 augustus doen bij Ronald van Ham: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van de titel, de schrijver en de geschatte lengte van het verhaal. Dit mag niet langer dan 15 minuten zijn. Er kunnen maximaal 5 kinderen meedoen. De kinderen die meedoen krijgen hun kaartje voor de luisterboot gratis!

Voor kinderen van 5-12 jaar met (groot)ouders.

Ochtendvaart van 9.30- 12.00 uur.

Reserveren via De Boekenberg

Evenement Eigenschappen

Startdatum 09-08-2022 9:30
Einddatum 09-08-2022 12:00
Max. deelnemers 36
Prijs per persoon Boekingen via De Boekenberg; telefoon 0181 - 61 66 22
Opmerking Niet geschikt voor mindervaliden.
Startlocatie / Route Spijkenisse, Gemaal De Leeuw van Putten

Startpunt informatie - Spijkenisse, Gemaal De Leeuw van Putten

Fluisterboot De IJsvogel vertrekt vanaf Gemaal De Leeuw van Putten
Noordeinde 93, 3201 AK Spijkenisse
51.852868, 4.329836