Beste gasten,

SAMEN OP STOK?
De vogels op- en langs de Bernisse is het nieuws van onze Minister President blijkbaar ontgaan. Maar helaas moeten wij ons vaarschema aanpassen. Info over onze Corona maatregels kunt u lezen op deze website: Hierbij wat verduidelijking met betrekking tot het corona virus en hoe wij daar mee omgaan.

Op dit moment beperken we het aantal afvaarten.

  • Daarnaast beperken we het aantal gasten per afvaart met naar minder dan 50% van de maximale mogelijke capaciteit per afvaart en creëeren zo extra ruimte tussen de bankjes en kunt u makkelijk 1,5 meter afstand houden van elkaar. Dit zal betekenen dat er ook een aantal zitplaatsen zijn die leeg moeten blijven.
  • Vrijwilligers wassen extra hun handen en maken alles extra goed schoon. Wanneer ze klachten vertonen blijven ze thuis.
  • Wij vragen u vriendelijk een mondkapje te dragen.

 

  • Wat kunt u doen?
    Geen COVID-19 verschijnselen en u bent geen besmettingsgevaar? Dan bent u van harte welkom op een van onze rondvaarten.
    Mocht u enigszins klachten hebben dan willen wij u vriendelijk vragen een andere keer te komen voor een rondvaart. Zo houd u rekening met andere gasten en onze vrijwilligers.
  • Voor groepsafhuur van de boot gelden individuele afspraken.
  • Mondkapjes dragen

Note: Indien u een reservering maakt verklaart u automatisch alle voorzorgsmaatregels in acht te hebben genomen welke verspreiding van het COVID-19 virus zullen voorkomen. Tevens verklaart u vrij te zijn van symptomen welke mogelijk op een COVID-19 besmetting duiden. Alle maatregelen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen vind je op Rijksoverheid.nl